Autorijschool Hellen

Over de autorijschool Hellen uit Brielle

 

Welkom bij autorijschool Hellen uit Brielle. Wil jij ook leren autorijden, zoek jij een rijschool in Brielle en omstreken, en wil jij in een rookvrije auto rijles volgen van een vrouwelijke instructeur? Je kunt bij autorijschool Hellen uit Brielle terecht voor het volgen van rijles voor het autorijbewijs. Met mijn lesauto, een Volkswagen Golf, bied ik rijles aan voor leerlingen uit Brielle en omstreken.

Sinds 1992 woon ik in Brielle. De rijles vindt plaats in de omgeving van Brielle. Ik ben een rustige instructeur en ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in de lesauto. Mijn focus ligt op klantvriendelijkheid, geduld en het leveren van maatwerk. Ik geef ontspannen rijles op een manier die op elke leerling aansluit.

De rijlessen worden gegeven door een RIS-instructeur. Je RIS-instructeur werkt met een leerlingenkaart en jij werkt met het RIS-werkboek. Hierin zie je precies hoe ver je bent met je rijopleiding. Ook staat in het RIS-werkboek waar je nog aan moet werken en hoe je ervoor staat. Misschien kijk je er al lange tijd naar uit, vind je het juist heel spannend of heb je moeite met jouw concentratie. Ik weet een manier te vinden die jou helpt.

Wist je al dat je tegenwoordig vanaf de leeftijd 16,5 jaar rijles mag volgen? Je kunt namelijk al praktijkexamen doen als je 17 jaar bent. Als je slaagt mag je tot je 18e autorijden onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijles mag beginnen! Meer informatie hierover lees je via de website van 2todrive